Трансферен печат

Трансферът е процес на отпечатване на вашите дизайни върху специален, прехвърляем материал. Можем да го използваме както за светъл, така и за тъмен текстил и всякакви други видове облекла.

Нашите трансфери се произвеждат с помощта на най-новите технологии за печат и можем да предложим голямо разнообразие, в зависимост от вашия дизайн и количества, които изисквате.

Трансферен печат:

Нашите трансфери се произвеждат с помощта на най-новите технологии за печат и можем да предложим голямо разнообразие, в зависимост от вашия дизайн и количества, които изисквате.

Предлагаме различни  материали за найлоновите и „разтегливите“ дрехи, за да се гарантира, че щампата ще бъде най-подходяща за дрехата, върху която печатаме. И гарантираме, че отпечатъкът ще издържи възможно най-дълго, като използваме правилния трансферен материал за всяка отделна поръчка и тип текстил.

 

Нашите трансфери не се нуждаят от рамка или плътен блок, и не сте ограничени във формат и размер, а резултатът е професионално изглеждащи облекла. Перфектен за отпечатване върху всякакъв вид материал.

 

Най-често срещаната зона за пeчатане на лого върху работното облекло е областта на гърдите на якета, тениските, ризи и други. Друга важна зона за печат е  голямо лого на гърба на работното облекло и персонализирането на много други видове дрехи, като панталони и шапки.

Видимото лого върху дрехите може да направи голяма разлика за компанията. Най-важното е, че разпознаваемостта се увеличава, когато всеки член на екипа и служител носят лого, тъй като те са представители на компанията и по този начин професионално застават зад работата си. С видимо лого или име на фирма настоящите, но и бъдещите клиенти се свързват по-лесно вашия бизнес с вашия професионализъм и обслужване.

Отпечатаното работно облекло и униформите са станали много повече от това просто да имате вашето лого. Брандирането идва с набор от предимства за вас, вашата марка или вашия бизнес.  Популяризиране на бизнеса Отпечатването на работното облекло ще ви помогне да популяризирате бизнеса си. ПрофесионализъмФирмите, които предоставят на служителите си работни облекла, също са склонни да предлагат набор от други предимства на колегите. По този начин се създава силно чувство на екипност.Насърчаването и поддържането на екипния дух е най-добрият начин за създаване на среда за сътрудничество и място, където служителите се чувстват комфортно да работят един с друг и един до друг. Това ще помогне за цялостно повишаване на морала и производителността.  Наличието на отпчатано работно облекло за вашата компания също ще означава, че можете да създадете щастие и доверие във вашият екип. Можете да попитате служителите си за техните мисли и чувства относно вида и стила на работното облекло, които биха предпочели. Това ще гарантира, че изискванията и мислите на вашия персонал са били признати и също така ще помогне да се създаде по-благоприятно мнение за с наличието на облекло. Терминът „облекло за успех“ може да бъде ефективен за всяко работно място. Като наличието на отпечатано работно облекло насърчава производителността, координацията и комфорта, както и по-спокойния подход. Отпечатаното работно облекло, също така ще даде възможност на бизнеса да организира своите отдели и екип.  Различните екипи могат да имат различни цветни униформи. Също така е важно да се отбележи, че брандираните работни облекла могат да се печатат спеямо  сезоните, времето и ниждите. За зимните месеци облеклата са едни, за летноте други. Сигурността и здраветоДруго голямо предимство, което идва с работното облекло, включва сигурността, здравето и безопасността. Служителите в униформи също ще се открояват на фона на клиентите и ще ги направят много по-достъпни за тях.Работните облекла могат да осигурят защита при  извършване на различни задачи.

Изпратете запитване

Галерия

Предимства на Трансферния печат

-Подходящ за смели, живи и пълноцветни дизайни

-Определени дизайни и ефекти, които могат да бъдат произведени само чрез използване на трансфери

-Може да се използва върху практически всякакви тъкани

-Подходящ за труднодостъпни места като – дбжобове, яки, крачоли и други