Бродерия

След като сте избрали перфектната дреха, е време да решите дали искате вашето лого или дизайн да бъдат отпечатани или бродирани. И двете осигуряват зашеметяващи резултати, но едното или другото ще отговаря най-добре на вашите цели, облекло, количество на поръчката и стил на дизайна. А защо не и комбинирано? Нашата най-нова технология – апликация с печат, дава възможност да съчетаем дигиталния печат с бродерията. Така можем да създадем невероятен ефект, с възможност за поставяне на трудно реализуеми места върху текстила.

Ние предлагаме висококачествена и дълготрайна бродерия.

Използваме най-добрите машини за качество и скорост. Това означава, че вашата бродерия е ясна, чиста и устойчива на времето. Можем да бродираме вашето лого върху повечето видове тъкани и да ги приложим към работно, корпоративно и всякакъв вид облекло , като всички артикули могат да бъдат персонализирани за вашият бизнес или лично за вас.

Бродерията е чудесен избор за добавяне на вашето лого/дизайн към работно облекло за вашия бизнес.

Ние предлагаме висококачествена и дълготрайна бродерия.

Използваме най-добрите машини за качество и скорост. Това означава, че вашата бродерия е ясна, чиста и устойчива на времето. Можем да бродираме вашето лого върху повечето видове тъкани и да ги приложим към работно, корпоративно и всякакъв вид облекло , като всички артикули могат да бъдат персонализирани за вашият бизнес или лично за вас.

 Бродерията ще издържи на груба употреба и ще запази цвета и формата си във времето. Сложните дизайни се произвеждат лесно и ние гарантираме, че крайният резултат е ясно и отчетливо представяне на логото, което сме създали.

С висококачествените конци, които могат да бъдат съчетани с референциите на pantone, гарантираме, че вашият дизайн следва указанията на вашата марка.

Използваме най-съвременните и  специфични за индустрията програми за проектиране, за да конвертираме файл, така че дизайнът да е готов за бродиране. Това включва редица процеси, включително определяне на типа шев, честота на шева, размер на шева и посока на шева.

Нашият екип ви консултира, относно тези детайли, за да се уверим, че резултатът е най-добър. Гордеем се, че вършим брилянтна работа всеки път, като се уверяваме, че готовите облекла, които създаваме, са с най-високо качество. Това е, което прави работата ни полезна, а нас удовлетворени.

Изпратете запитване

Галерия

Текстурираното бродирано лого върху работно облекло показва, че вашият бизнес има високи стандарти и е професионален. Kогато се бродира директно върху вашето персонализирано работно облекло, то ще издържи изпитанието на времето и ежедневното износване на работа. Ако потенциалните клиенти имат положително взаимодействие с член на вашия екип, тогава веднага ще запомнят и логото ви.

Предимства на Бродерията

-изглежда престижно и луксозно

-страхотно е за малки дизайни и фирмени лога

-идеално за всякакъв вид текстил

– от суичъри, якета, блузи, панталони, шапки и всяка идея, която може да бъде реализирана

-устойчиво на времето

Бродерията заявява професионализъм.

Една от основните причини да изберете вашето работно облекло да бъде бродирано е това че, без съмнение ще повиши професионализма във вашата компания. Когато служителите носят бродирано работно облекло, се чувстват по-отговорни да популяризират компанията. По този начим се осигурява най-високото ниво на обслужване на клиентите и клиентът възприема и асоциира вас, със професионализъм. 

Създава цялост в екипа ви.

Друга причина за това е, че бродираното работно облекло дава възможност на служителите да се почувстват като част от общност, те представляват вашата марка и тяхната работа. Повишава не само на обслужването на клиентите, но и на морала на екипа, ако всички носят еднакви дрехи, всички работят заедно. 

Здраве и безопасност.

И не на послендо място – да получите вашето работно облекло бродирано е, че някои компании го изискват от съображения за здраве и безопасност. Някои индустрии, изискват да носите пълна униформа с бродирани длъжности на гърба, за безопастност на персонала.