Ситопечат

Ситопечатът е една от най-старите технологии в нашата професия, който обаче ние сме иновирали, така че да даде най-добрите резултати за вас.

Ситопечатът е чудесен избор за по-големи поръчки на работнио облекла и по-големи дизайни.

Отпечатаното работно облекло и униформите са станали много повече от това просто да имате вашето лого.

Ситопечатът е една от най-старите технологии в нашата професия, който обаче ние сме иновирали, така че да даде най-добрите резултати за вас. Благодарение на нашите нови машини, които са създадени за по-бърз и ефективен ситопечат, с високо качество. Този традиционен метод за печат намира нов живот в ерата на технологиите, тъй като продължава да бъде толкова успешен като производствен метод, колкото беше преди 30 години. Дава ни  възможност за поставяне на прецизно и измеримо отпечатване върху текстилно облекло.

Позволява ни да печатаме върху голямо разнообразие от материали, с гъвкавост и е идеален  за средни и големи тиражи, многоцветни или едноцветни дизайни.

Процесът включва изображение, което се експонира върху екран с фина мрежа, оставяйки само необходимата област за печат като негатив. Дигиталната ера е подобрила ситопечата, като мнозина сега го наричат ​​производство на ситопечат.

Всъщност много от днешните технологии, не биха били възможни, без ситопечат.

Той е един от най-ефективните  и икономични методи за прехвърляне на изображения върху тектил. Висококачественият печат може да издържи с години. Както и много достъпна опция за печат на дрехи за много приложения.

Ситопечатът е чудесен избор за по-големи поръчки на облекла и по-големи дизайни. Гордеем се, че имаме вързможност да развиваме и реализираме тази технология, с най-доброто качество за вас! 

Изпратете запитване

Галерия

Галерия

Предимства на Ситопечата

-най-ефективният и икономичен метод за печат

-постоянен и дълготраен резултат

-огромен обем артикули за кратко време-смели и живи цветове

-площ за печат до 50 x 70

идеален е за средни и големи тиражи, многоцветни или едноцветни дизайни.