Шиене и етикиране по поръчка

Търсите да стартирате своя собствена марка, с ваш собствен етикет, или напълно индивидуално работно облекло?

Можем да ви помогнем да дадете живот и идентичност на вашите идеи!

Предлагаме пълна гама от услуги за шиене на промишлени и търговски облекла.

ШИЕНЕ И ЕТИКЕТИРАНЕ НА ОБЛЕКЛА ПО ПОРЪЧКА

Нашият опитен екип от шивачи шие, използвайки професионални машини за промишлено облекло и оборудване по най-висок стандарт, за да гарантира, че вашите облекла са точно както желаете.

Разполагаме с висококачествени платове и богата цветова гама. Така можем да направим напълно индивидуално работно облекло за вас и го получавате напълно готово, заедно с брандирането. В този случай печата на облеклото се осъществява, докато се шие дрехата. Това дава възможност за брандиране на трудно достъпни места. Като ръкави, джоб, крачол, яка и други.

Можем да осъществим всякакви задачи, независимо дали имате малка поръчка или голяма поръчка, нашият екип от специалисти по шиене на облекло ще може да изпълни задачата с лекота и ефективност.

 

Етикиране на облекла по поръчка

Етикетирането е процес от две стъпки, в зависимост от това дали дрехата е ушита сега или има нужда от преетикиране. Старият етикет трябва да бъде премахнат. След като бъде премахнат, нов се зашива заедно с етикет за размер, ако е необходимо.

Има различни видове етикети, но най-често срещаните, които използваме, са изтъкани етикети, които се зашиват под линията на врата на гърба. Крайно зашитият етикет може да бъде пришит директно върху дрехата, но това може да се приложи и чрез топлина.Можем да използваме и ваши собствени етикети, ако вече ги имате.Отпечатването директно върху вътрешната страна на врата е друг популярен начин за брандиране на етикети. Като алтернатиерн вариант можем да произвеждаме трансфери и да ги прилагаме само когато е необходимо. Това е чудесно, ако търсите гладко решение без преживане и зашиване.Обикновено ние отпечатваме вътрешни етикети за врата, като използваме сив цвят. Използваме  специфично сиво, защото то се вижда върху повечето светли или тъмни дрехи. Светло сивото помага да се предотврати прозирането на щампата на гърба на белите тениски и създава изключителен ефект.

Разбира се това е само предложение, може да изберете цвят, който е от полза за вашата марка/бранд/работно облекло.

Свържете се с нас за повече информация!

Изпратете запитване

Галерия