Дигитален печат

Дигитален печат върху текстил (DTG)

Дигиталният печат върху облекло (DTG), създава детайлно изображение с висока разделителна способност, което е меко на допир и издържа добре при носене и пране. Вашето изображение се отпечатва дигитално върху вашата дреха, чрез най-съвременният принтер. DTG печатът работи много добре за малки тиражи на големи многоцветни разпечатки.

 

Използваме най-новата технология в печата, за да произведем най-добрите цветове, които изглеждат ярки и ясни, както на екрана.

Дигиталният печат напредна значително през последните няколко години и това ни позволи да произвеждаме превъзходни резултати за нашите клиенти. Многоцветните тонални дизайни са особено подходящи за DTG печат. Можем да печатаме върху памук, памучен микс и полиестер. Използваме мастила на водна основа, които са екологични и безвредни.Дигиталният печат работи най-добре, когато се използват произведения на изкуството с тонове, градиенти и засенчване.При дигиталния печат, печатът ще варира в зависимост от марката и вида на текстила, върху който печатаме, и можем да ви посъветваме за това в зависимост от вашия дизайн, стил и  бюджет. Предимства на DTG печата-създава разпечатки с висока разделителна способност-страхотно за детайлен дизайн и цветове-няма минимален брой при поръчка

Изпратете запитване

Галерия